Kalender bok som er slått opp og viser ulike datoer.

Bookingsystem

Et bookingsystem er perfekt for deg som har kunder eller samarbeidspartnere som ofte må avtale tid for å komme til deg eller din bedrift. Det kan være alt fra restauranter til tannleger og advokater. Med et bookingsystem fra Skai Digital vil kundene selv kunne reservere eller avtale tid, slik at du kan fokusere på andre ting.

Bør jeg ha et bookingsystem?

Hvis du eller den som har ansvar for kundekontakt i din bedrift bruker mye tid i løpet av dagen på å ta i mot bestillinger eller avtale møter, så vil vi tro at svaret er ja. Du trenger mest sannsynlig et bookingsystem.

Et bookingsystem vil i hovedsak redusere tidsbruken du eller noen i din bedrift bruker på å svare på spørsmål som kunne vært gjort for dere. Spørsmålene under er typiske spørsmål et bookingsystem vil avlaste:

  • "Passer det at vi kommer på fredagen kl 13.00?"
  • "Har dere et ledig bord på torsdag?"
  • "Vi ønsker et møte i morgen, passer det?"

Med et bookingsystem på nettsiden deres vil det bli lettere for dere å henvise til nettsiden. Det vil gi de samme mulighetene for kunden, uten å binde opp deres egen tid.

Hva koster et bookingsystem?

Prisen vil ofte variere noe avhengig av bruksområdet, omfang og formål. Dette påvirker også prisen.

Vi vet godt hvordan det kan koke på telefonen innimellom, og selv om vi ikke kan garantere fred og ro fra den, vil vi at du skal spørre deg selv; hva ville verdien av å redusere telefonsamtalene med 10 eller 20% være verdt for deg og beriften?

Hvis svaret er at det ville være verdt mye, så er bookingsystem riktig for deg.

Er du interessert å skaffe deg et bookingsystem?

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om hvordan vi håndterer dine data i vår personvernerklæring.

Jeg godtar

Trykk "Jeg godtar" for kontakt