Drift og vedlikehold av nettside

Drift og vedlikehold

En nettside trenger ikke å koste skjorta etter at den er bygd. Med Skai Digital betaler du bare en brøkdel av hva andre byrå koster.

Vi fikser alt det tekniske

Nettsider levert av Skai Digital er bygd for å være så vedlikeholdsfrie som mulig.

Med en drift- og vedlikeholdsavtale hos oss, sørger vi for at nettsiden din er oppe å går, samt passer på at alt oppfører seg som det skal. Prisen for våre avtaler tilpasser vi utifra dine behov.

Det finnes mange måter å bygge nettsider på. Våre nettsider er bygget for å være så vedlikeholdsfrie som overhode mulig. Dette gagner oss i mindre vedlikeholdsrelatert arbeid og dette ganger deg enda mer, da det resulterer i mye lavere faste kostnader.

En grunnleggende Drift og Vedligeholdsavtale innholder følgende:

  • Sikkerhetskopiering
  • Testing av nettsiden
  • Oppdatering av rammeverk
  • Optimalisering av funksjoner

For deg som har jevnlige oppdateringer eller endringer som skal bli gjort, har vi også løsninger som gagner deg.

Priser og pakker

Mange av våre konkurrenter viser frem veiledende pakkepriser, men viser seg å være mye dyrere på sikt på grunn av drift- og vedlikholdskostnader. Vi mener derimot at du ikke skal betale for noe du ikke trenger. Derfor tilpasser vi avtalen utifra dine behov. For de som ikke trenger faste oppdateringer, vil det kun bli nødvendig med en basispakke. Om du derimot trenger faste oppdateringer, lager vi en gunstig pakke som inkluderer disse.

Generelt kan vi i si at for statiske nettsider med få antall sider, ligger prisen på 2000kr i året. Sammenlignet med andre aktører som tar 1000 - 2000kr i måneden, så får du rett og slett et røverkjøp!

På utkikk etter nettside med billig drift & vedlikehold?

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om hvordan vi håndterer dine data i vår personvernerklæring.

Jeg godtar

Trykk "Jeg godtar" for kontakt