Headless Ecommerce

Vi bygger deg en nettbutikk som forenkler arbeidshverdagen din, er lett å bruke og som øker salgene. Er vel ikke mer man kan ønske seg enn det? Selvfølgelig skal den se bra ut, være brukervennlig og alt det der... Det er gitt. Men i tillegg så skal livet ditt som administrator være enklere

Forklaring av headless nettbutikk

Så hvordan gjør vi livet ditt lettere?

La oss ta for oss bilder. En nettbutikk har ganske mange bilder på seg. Så det burde jo være knirkefritt å fikse på de ulike netthandelsplatformene, ikke sant? Man har tatt noen flotte bilder av produktene som man ønsker å vise kundene. Enkelt.

Så, la oss si at du har noen variable produkter. Altså produkter med varianter. For eksempel t-skjorter. Du har 4 farger og 6 størrelser per farge. De høykvalitetsbildene du tok av skjorta, de ønsker du å vise på alle varianter, så de setter du på produktet sitt bildegalleri. Men de bildene av den gule t-skjorta... De vil man jo bare vise på de gule variantene, yes?

Så da begynner man å lete etter stedet hvor man lager bildegalleri som bare gjelder for visse varianter; for de 6 størrelsene av den gule t-skjorta. Men den finner man ikke. Fordi det er ikke en greie. En så enkel greie er plutselig ikke så grei. Men! Det finnes apper/plugins som fikser dette... Bortsett fra at man da må sette et nytt galleri for hver variant.

Så da ender man opp med å sette 4*6=24 bildegalleri for den ene t-skjorta. Hva så om man har hundrevis av produkter? Ja, det tar fort litt tid. Med headless kan vi enkelt lage et bildegalleri for en gitt farge, og forplante det til de relevante variantene. Sånn blir arbeidshverdagen din lettere.

I stedet for å må krangle med et rigid netthandelssystem, så er verktøyene og teknologiene valgt for å gjøre din hverdag lettere.

Men, det er ikke sikkert at headless er riktig for din bedrift

Vi lover ikke bare gull og grønne skoger. Nesten, men ikke bare. Å bygge nettbutikken headless krever at man er villig til å investere tid og ressurser. Fordi hvis man først skal gjøre det, så må man gjøre det ordentlig. Med det sagt;

Å bygge headless kan være for deg dersom...

...så hvis det høres ut som deg, la oss bare ta en prat!

Er tiden moden for å gjøre nettbutikken din hodeløs? La oss en uforpliktende prat for å bli litt kjent!

Vi biter ikke... Lover!